Är du den vi söker?

Vi på NEoE expanderar

Vi är ett konsultföretag som startades 2022 med kontor i Stockholm och Uppsala som för närvarande sysselsätter 4 medarbetare.


Vår inriktning är att driva teknisk konsultverksamhet av mycket hög kvalitet. Vårt övergripande mål är att arbeta för en så enkel, jämn och friktionsfri process som över huvud taget är möjligt.


Vårt arbetssätt bygger på äkta engagemang, att bygga på kundens förtroende och göra skillnad. Som ett mindre bolag anser vi att vara effektivare på att kommunicera, samordna och skapa ett gemensamt mål medan vi har samtidigt med resurser för att fullgöra även omfattande uppdrag.


Våra uppdrag inom el- och energibranschen är av olika slag:

  • Projektledning och projektering - Arbete med projekt-/projekteringsledning, el-projektering, samt visualisering och digitala tvillingar.
  • Besiktning och ”Kvalificerade utredningar” - Arbete med entreprenad- och anläggningsbesiktningar, periodisk tillsyn, FAT/SAT, teknisk ”Due Diligence” samt kontroll, mätning och utredning av elmiljö.
  • Energi & Miljö - Arbete med energipolitik och energikartläggning, energilagring, hållbarhet samt förnybara energikällor.
  • Verksamhetsoptimering - Arbete med effektivisering, försörjnings-/energistrategi och genomförande.
  • Person- och Driftsäkerhet - Arbete med säkert stopp/LOTO, BIA (Analys av affärspåverkan), säkerhet och driftsäkerhet, BAS-P/U.


Vi på NEoE är stolta över vår tjänsteportfolio och vet att de jämförelsevis håller mycket hög kvalitet. Vår särskilda kompetens, arbetssätt, erfarenhet och personal kan erbjuda det lilla extra som behövs för att med säkerhet lyckas i projekten.


Efter de första intensiva 9 månaderna fortsätter vi att förvärva och behålla en viktig kundbas och behöver snabbt öka våra resurser för att upprätthålla vårt nära kundsamarbete.


Vi söker nu en Teknisk projektledare samt en Dokument Controller


Teknisk projektledare

Du är en nyfiken tekniker/ingenjör med minst fem års erfarenhet inom el- eller/och energibranschen som söker nya utmaningar.

Grundkunskap med AutoCAD/MAGICAD är ett måste, samt bör du även ha teknisk och praktisk erfarenhet över installation och idrifttagning av kopplingsutrustning, egen producerad kraft och energilagrings anläggningar.

Allmän behörighet och/eller examen i elteknik är meriterande.

Skicka gärna ditt CV och personligt brev tillsammans med kortfattad presentation av nyckel/referensprojekt till arbeta@NEoE.se