Om oss

Vår vision på NEoE sträcker sig bortom att bara vara en teknisk konsultverksamhet - vi är visionärer, innovatörer och partners i varje projekt vi tar oss an. Vi drivs av en passion för att leverera tekniska lösningar av oöverträffad kvalitet och en vilja att skapa en byggprocess som är enkel, smidig och friktionsfri från början till slut.

 

Med vår exceptionella erfarenhet och djupa kompetens inom el-teknik är vi mer än bara konsulter - vi är era strategiska rådgivare och samarbetspartners. Genom att kombinera vår långa erfarenhet med de senaste tekniska innovationerna och en aldrig sinande strävan efter excellens, erbjuder vi våra kunder det bästa av två världar: beprövad expertis och nydanande lösningar.

Vårt engagerade team är inte bara specialister inom sina områden, utan också visionärer som strävar efter att skapa framtidens lösningar redan idag. Vi tror på att göra rätt från början, och varje projekt vi tar oss an är en chans att överträffa våra kunders förväntningar.

 

Som ett mindre bolag är vi flexibla, lyhörda och snabbfotade. Vi kan erbjuda den personliga uppmärksamhet och det dedikerade engagemang som större konsulter ofta saknar. Det innebär att vi inte bara levererar högkvalitativa tekniska lösningar, utan också bygger starka och långsiktiga relationer med våra kunder.

Vårt mål är enkelt: att skapa framgångsrika och hållbara projekt som inte bara möter, utan överträffar våra kunders förväntningar. Vi är övertygade om att vår kombination av erfarenhet, kompetens och passion för innovation gör oss till det självklara valet för alla era tekniska konsultbehov.

 

Låt oss tillsammans skapa något extraordinärt.

Vi på NEoE

Martin Malik

Projektledare

Mobil +46 (0)70 426 13 44

E-adress: martin.malik(@)neoe.se

Paul Amos

Projektledare

Mobil +46 (0)70 969 32 00

E-adress: paul.amos(@)neoe.se

Tomas Höglund

Projektledare, Elmiljö, Besiktningsman

Mobil +46 (0)73 399 99 58

E-adress: tomas.hoglund(@)neoe.se

Daniel Nilsmats

Utvecklare BIM och Digitalisering

Mobil +46 (0)73 079 36 92

E-adress: daniel.nilsmats(@)neoe.se